E3 2016 - най-важното до момента в трейлъри (ВИДЕО)


Най-голямото гейминг изложение на планетата E3 е безспорно събитието на годината, що се отнася до сферата на интерактивното забавление, като и този път бяхме готови да бъдем разтърсени с някои наистина големи новини. Доколкото можем да бъдем напълно готови, разбира се.

Големите студиа започнаха да хвърлят големите си бомби, като една от тях например е завръщането на легендарния франчайз Quake, който ще бъде прероден от Bethesda с названието Quake Champions (виж трейлър по-долу, бел. ред.).

Зарадвани със свежи новини и кадри бяха феновете и на други популярни франчайзи, докато все още очакваме и колосални бомби от калибъра на God of War 4, за който все повече се шуми, че ще бъде обявен в рамките на тазгодишното E3. Друго заглавие, което евентуално може да бъде обявено, отново ексклузивно за PlayStation 4, е The Last of Us 2, но дали от Naughty Dog ще ни зарадват по подобен начин, отново само времето ще покаже. Всъщност ще разберем съвсем скоро.

Зарадвани бяхме и с детайлен геймплей сегмент от Dishonored 2, както и с чисто нов трейлър на Mafia III, която много от нас очакват с нескрит интерес. Ощастливени бяха и почитателите на Battlefield франчайза, като специално видео бе подготвено и относно бъдещите планове на EA за развитие на Star Wars заглавията на студиото.

Но стига думи. По-добре хвърлете едно око на някои от най-важните видео сегменти, които бяха показани до момента на E3 2016:

Dishonored 2 - официален геймплей трейлър

Quake Champions - world premiere трейлър

Titanfall 2 - официален трейлър на single player кампанията

Titanfall 2 - reveal на мултиплейър геймплея

FIFA 17 - The Journey или новият story mode на най-популярния футболен симулатор

Madden NFL 17 - reveal трейлър

Нов трейлър на Mass Effect Andromeda

FIFA 17 - геймплей трейлър

Fe - дебютен геймплей трейлър

Battlefield 1 - дебютен геймплей трейлър

Telltale's The Walking Dead: Season 3 - reveal трейлър

Battlefield 1 - 14 минути геймплей в мултиплейър режим

EA Star Wars: A Look Ahead - поглед към бъдещите проекти на EA с марката Star Wars

PREY - world premiere трейлър

Mafia III - официален E3 трейлър

Skyrim Special Edition 

The Elder Scrolls Legends - Campaign Intro

Ново DLC за Fallout 4 и ъпдейти за Fallout Shelter

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни