Можем дружно да се съгласим, че есента дойде и не възнамерява да си тръгне скоро. С нея идва и смяната на летните дрехи с подходящите за сезона такива. Което означава носенето на по-дебел пласт дрехи и пренасянето на по-земни и мрачни тонове в облекло, за да сме в унисон с климатичните промени. По-дебелите дрехи означават и не толкова сексапилелн вид, колкото ни се иска, особено след свободата, дадена ни от летните жеги.

Един от най-любимите и приятни начини една дама да се почувства уверена и сексапилна е подходящата рокля. Роклята е дреха, която никога не излиза от мода и винаги може да впечатли, независимо от ситуацията или събитието. Носим я на първа среща с потенциален партньор, когато излизаме с приятелки и искаме да се почувстваме женствени или на работно събитие, в което можем да впечатлим колегите и шефовете си. Универсалността на тази привидно обикновена дреха, е безкрайна.

Мислехме си, че лятото е най-подходящият момент да се облагодетелстваме от приятните ползи на роклите, но този стереотип може да бъде променен с подходящия стайлинг. В този период на мрак и сиви нюанси по лицата и в дрехите на заобикалящите, бихме могли да изпъкнем, да накараме хората да се обръщат след нас и да оставяме трайно впечатление у тях. За да постигнем този резултат, трябва да направим роклята център на нашето облекло, т.е. трябва да заложим на нейните възможности и да поставим цветовия акцент именно върху нея, а остатъка от аутфита да е премерен от цветова гледна точка, за да не отвлича вниманието. Можем да изберем такава с елементи в ярък цвят и тъмен фон, можем да заложим на геометрични фигури, в комбинация с няколко комплиментиращи се цвята или да се доверим на доказалия се тренд “омрбре" и да си изберем дреха с такъв десен. Умът ни може да развихри в разнообразието, което предлага Elza.bg в селекцията си от есенни рокли с интересен дизайн и закачливи имена.

За да останем верни на сезона, можем да добавим черен чорапогащник, който никога няма да ни изневери и ще донесе малко топлина в дъждовните есенни моменти. Подходящо съчетание е яке със семпъл и елегентен вид, който да не отвлича вниманието от мишената на аутфита, а за аксесоар можем да изберем шапка или шал в тъмен цвят, който можем да открием на самата рокля. Не на последно място е гримът. Очната линия и нежните nude устни, в нюанс, кореспондиращ с тоновете от облеклото, са винаги добра идея.

"Няма нищо по-рядко, нито по-красиво, от жената, която е напълно себе си и се чувства удобно в съвършеното ѝ несъвършенство. За мен това е истинската същност на красотата" - Стийв Мараболи

Автор

На 22 години. Кореист, търсещ новото и предизвикателството. Харесва симбиозата между модерното и древното, за да я спечелите - цитирайте Аристотел, докато играете компютърни игри, или ѝ подарете таралеж.

Напишете коментар