Щом Доналд Тръмп е способен да стане президент на Съединените американски щати, то изглежда вратата към Белия дом е широко отворена и за други публични личности. Вече знаем за кандидатурата на Кание Уест за следващите избори. А той май не се шегуваше. Сега подобни намерения изрази и най-скъпоплатеният актьор на планетата Дуейн Джонсън - Скалата. Или поне не отрече за тях.

Джонсън говори пред репортери по време на пресконференция, с която той представи един от следващите си филми - Moana. Попитан, дали би обмислил да се включи в битката за Белия дом през 2020 година, бившият кечист не се постара да отхвърли подобна вероятност.

"Не бих го изключил", отвърна Скалата, продължавайки: "Това би било страхотна възможност за помогна на хората. Възможно е. Отминалите избори показаха, че всичко може да се случи."

Още през месец март Дуейн Джонсън коментира възможността, публикувайки в своя Twitter статия, която подкрепя именно евентуална негова кандидатура за президент. "Готина статия, защо би трябвало да се кандидатирам за президент. Може би някой ден. Със сигурност в Белия дом има място за пикапа ми", написа тогава Джонсън.

Независимо дали се шегува или не, Дуейн Джонсън със сигурност е един от най-харесваните и успешни актьори на Холивуд в настоящия момент. Силен аргумент в случая са и публично изразените политически амбиции от негова страна в миналото. Е, да - може би президентският пост е твърде голяма хапка за неговата уста, но вероятно мнозина си мислеха същото и за Арнолд Шварценегер, преди той да се озове в губернаторското кресло на щата Калифорния. Изводът е съвсем семпъл - не подценявайте най-успешните екшън актьори на планетата. Възможностите пред тях са неограничени.

Любителите на фитнеса на територията на САЩ пък вероятно биха се замислили - би ли довело евентуално избиране на Скалата за президент до намаляване на цената на креатина? Може би това е въпрос, който сериозно трябва да залегне в политическата му програма.

Дуейн Джонсън срещу Кание Уест през 2020? Това вече би било двубой, което ще проследим със сериозен интерес.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар