dvel е приложение, което ви помага да взимате решения


Взимането на решения може да бъде много, много трудна работа. Сладолед с ванилия или шоколад? Черна или синя вратовръзка? Дюнер или пица? Опциите са толкова много, а решението може да бъде само едно.

Хубавото е, че с напредъка на модерните технологии, нашите скъпи джаджи могат тук-таме да оправдаят високата си цена и да ни влязат в употреба.

Пример за подобно приложение е dvel, чиято концепция е семпла, но пък идейна. И ползотворна, стига вие и вашите приятели да добиете навика да я използвате.

За какво става дума? Long story short, говорим за приложение, което позволява на други хора да ви помагат в избора при различни дилеми. Например - колебаете се между две ризи, като не можете да решите с коя от тях да излезете навън. Какво правите? Ами много просто. Включвате dvel и поставяте въпроса на гласуване пред хората, които ви следват.

4

 

Освен ако резултатът от гласуването не е 50:50, което би било неприятно, единият вариант по казуса неизменно ще "спечели" спрямо другия, с което и с вашата дилема ще бъде приключено.

Вижте и официалното видео от създателите на dvel, чрез което също можете да добиете допълнителна представа за приложението.

Константин Симидчийски

Константин е един от основателите на VIBES. Следвал е журналистика в Софийския университет. Харесва качествената и вдъхновяваща музика, доброто кино, литературата, гейминга и котките. Ако искате да ви заобича завинаги, направете му палачинки в неделя сутрин и ги поднесете с чаша хубаво кафе.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни