Новият дългоочакван трейлър на "Първият отмъстител: Войната на героите" окончателно разделя Отмъстителите на два противоположни лагера – едни застават зад Железният човек, а други подкрепят Капитан Америка.

Феновете на поредицата намериха редица страхотни изненади в новия трейлър, които още повече да увеличат напрежението в очакване на новия филм – Салът, впечатляващият затвор за най-големите суперзлодеи на Земята; сцената, в която Черната пантера преследва Бъки Барнс; конфронтацията между Железният човек и Капитан Америка; Алената вещица, която надделява над ума на Видението; Ант-мен на стрелата на Ястребово око; Кросбоунс в схватка с Капитан Америка и финалната битка между двата лагера, в която най-накрая се появява и Спайдърмен, който застава на страната на Железният човек.

"Първият отмъстител: Войната на героите" продължава историята след „Отмъстителите: Ерата на Ултрон“. Стив Роджърс повежда нов екип Отмъстители в неспирната им борба за опазване на човечеството от най-различни заплахи. След като международен инцидент с участието на Отмъстителите дава жертви, политическият натиск за създаването на система за публична отчетност и управляващ орган, който да решава кога да бъдат ползвани услугите им, расте.

Новата ситуация внася разкол между Отмъстителите, докато се опитват да спасят света от нов злодей. Доскоро (близки) приятели, Железният човек и Капитан Америка застават един срещу друг. В "Първият отмъстител: Войната на героите"  ще видим добре познати герои като Капитан Америка (Крис Еванс), Железният човек (Робърт Дауни Джуниър), Черната вдовица (Скарлет Йохансон), Бъки Барнс (Себастиан Стан), както и нови, доста любопитни герои – познатият ни вече Ант-мен (Пол Ръд) и дебютът на Чадуик Боузман като Черната пантера и Том Холанд като Спайдърмен.

"Първият отмъстител: Войната на героите"  е с участието на Крис Еванс, Робърт Дауни Джуниър, Скарлет Йохансон, Себастиан Стан, Антъни Маки, Емили Ван Камп, Мартин Фрийман, Дон Чийдъл, Джереми Ренър, Чадуик Боузман, Пол Бетани, Елизабет Олсън, Пол Ръд, Франк Грило, Том Холанд, Уилям Хърт и Даниел Брюл. Филмът е с режисьори Антъни и Джо Русо и е продуциран от Кевин Фейги.

"Първият отмъстител: Войната на героите" е с премиера на 3D, IMAX 3D и 4DX на 29 април 2016, по традиция седмица преди премиерата му в САЩ.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар