Магнетичният музикант Dub FX, безпорен любимец на българската публика е първият артист, който се включва във второто издание на фестивална HippieLandia, представяйки последния си, четвърти албум “Thinking Clear”, който излезе на бял свят през месец август 2016!

А както бяхме казали още преди известно време, HippieLandia Festival е една страхотна причина да очакваме с нетърпение следващото лято. Защото събитието определено си заслужава и не разочарова ни най-малко в своето първо издание.

Бенджамин Станфорд, известен под псевдонима си Dub FX, е един от най-ярките представители на световната алтернативна музикална сцена. Роден в Мелбърн, Австралия, свръх талантливият DUB FX стартира кариерата си като уличен артист и скоростно се превръща в същинско вдъхновение за безброй музиканти и фенове. Покорява света с характерната си loop station техника, с която създава музика изцяло от собствените си глас  и тяло, представяйки неповторима палитра от гласови и инструментални импровизации върху основа от отличителния си бийтбокс стил.

За Dub FX музиката съществува, за да предава послание, а неговото е изразено в последния му албум “Thinking Clear”.“So Are You”, “Fake Paradise”, „Thinking Clear” са само част от култовите композиции, носещи идеята за мир, свобода, хармония и любов, чрез които музикантът се изправя срещу заробването на съзнанието от дигиталната реалност.

Превърнал се в символ на уличната култура и изкуство, Dub FX, ще изпрати публиката на HippieLandia Festival на едно същинско хипнотично пътешествие сред приказния декор на Парка на Летище София!

Билети:

Билети Ранно Пиле на цена от 33лв. само в Магазин Яко /ул. Граф Игнатиев 43 - в безистена до Subway на Попа/

Онлайн Билети от 35лв. дирекно от  

Стандартни Билети от 35лв. в цяла България в мрежата на Ticketportal.bg и в НДК, ОМВ, НА ТЪМНО, книжарници Booktrading.

HippieLandia Festival във Facebook.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар