Вероятно стотици хиляди са жените, които не биха отхвърлили възможността за среща с Drake. Когато обаче хип-хоп звездата опитал късмета си с топмодела Хайди Клум, той срещнал отказ.

Това разкри самата Хайди по време на гостуването си в шоуто на Елън Дедженерис. 45-годишният топмодел разкри, че Drake ѝ пратил съобщение с молба за среща, но тя вече била заедно с настоящия си приятел.

Всичко започнало с предишно участие на Хайди в шоуто на Елън, където германката участвала в играта Who Would You Rather? Там Хайди предпочела Drake пред всички останали, с изключение единствено на актьора Хоакин Финикс. Виждайки сегмента, Drake решил, че може би могъл да покани изкусителната блондинка на среща.

Drake се пробвал с Хайди Клум, но безуспешно

"Съжалявам, Drake, но закъсня. Нали се сещате какво имам предвид? Практически той закъсня с една седмица", спомни си Хайди, добавяйки: "Някой, когото познавам, познава и него. Предполагам, че така е успял да вземе номера ми. Получих съобщение от него. Помислих си - "Боже Господи, това е толкова странно". Но тогава така и не му отговорих, защото вече бях открила любовта на живота си".

"Срам ме е от това. Drake, съжалявам, че така и не ти отговорих на съобщението. Ти си супер. Все още обичам музиката ти. Вероятно скоро ще посетя някой от концертите ти", добави Хайди.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар