Bad Luck: На Drake не му се отворил парашутът с Хайди Клум


Вероятно стотици хиляди са жените, които не биха отхвърлили възможността за среща с Drake. Когато обаче хип-хоп звездата опитал късмета си с топмодела Хайди Клум, той срещнал отказ.

Това разкри самата Хайди по време на гостуването си в шоуто на Елън Дедженерис. 45-годишният топмодел разкри, че Drake ѝ пратил съобщение с молба за среща, но тя вече била заедно с настоящия си приятел.

Всичко започнало с предишно участие на Хайди в шоуто на Елън, където германката участвала в играта Who Would You Rather? Там Хайди предпочела Drake пред всички останали, с изключение единствено на актьора Хоакин Финикс. Виждайки сегмента, Drake решил, че може би могъл да покани изкусителната блондинка на среща.

Drake се пробвал с Хайди Клум, но безуспешно

"Съжалявам, Drake, но закъсня. Нали се сещате какво имам предвид? Практически той закъсня с една седмица", спомни си Хайди, добавяйки: "Някой, когото познавам, познава и него. Предполагам, че така е успял да вземе номера ми. Получих съобщение от него. Помислих си - "Боже Господи, това е толкова странно". Но тогава така и не му отговорих, защото вече бях открила любовта на живота си".

"Срам ме е от това. Drake, съжалявам, че така и не ти отговорих на съобщението. Ти си супер. Все още обичам музиката ти. Вероятно скоро ще посетя някой от концертите ти", добави Хайди.

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни