След като краткотрайната му размяна на удари с Meek Mill изглежда поприключи, Drake зарадва феновете си с ремикс на едно от парчетата в новия албум на The Weeknd - Beauty Behind the Madness.

Става дума за продуцираното от Кание Уест "Tell Your Friends", което съвсем наскоро се сдоби и с видеоклип, който, естествено, не пропуснахме да ви представим.

Междувременно Beauty Behind the Madness продължава да се радва на завиден успех в чартовете. Не че това ни изненадва, разбира се.

Третият албум на The Weeknd до този момент ще дебютира под №1 в класацията на Billboard, което е и първи успех от подобен калибър за канадската R&B сензация. А както се казва, пътят за него от тук нататък е само "напред и нагоре".

Beauty Behind the Madness е и вторият най-успешен албум за 2015 година, когато говорим за осъществени продажби в първата седмица, като пред него остава единствено If You're Reading This It's Too Late,  който по-рано през годината ни бе предложен именно от Drake.

Скоро след като Beauty Behind the Madness официално се появи на пазара, The Weeknd блесна с изпълнение на живо на видео наградите на MTV, като освен това взе участие и в последната реклама на Apple Music.

Иначе ето и какво успя да ни предложи Drake:


Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар