Риана и Puma отново обединяват сили в обща колаборация, за да поставят началото на кампанията "DO YOU", чиято цел е да създадат чувство на увереност у всяка жена по света. Заедно избират и перфектното рекламно лице за целта, а именно Кара Делевин.

Британката за пореден път демонстрира своето категорично и разпознаваемо излъчване. Позира в типичния за нея tomboy стил, а крайните резултати са страхотни.

"Кампанията е посветена на това да се вземеш в ръце и да откриеш силата на тази придобивка - това е много мощно изявление. Тя е за това да се приемеш такъв, какъвто си, без значение от грешките ти. "DO YOU" е за това да намериш своята истина и да се придържаш към нея. Мисля, че това е толкова специално, защото означава нещо различно за всеки. И специално окуражава хората да бъдат себе си", споделя за кампанията Кара Делевин.


Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар