Всички го знаем. Селфито вече не е просто онази леко забавна приумица, която можем да правим със смартфоните си, когато сме отегчени до смърт. Напротив. Селфито вече е нещо коренно различно, селфито надскочи себе си. С него вече можем да изразим емоция, позиция, съпричастност или гняв.

Дори има и различни типове селфита - в банята, в леглото, в асансьора, пред витрината на скъп бутик. Възможностите са десетки.

Но как да усвоим механиката на перфектното селфи? Добър урок можем да получим от най-желаните жени на планетата, а именно - супермоделите.

01-bella-hadid

Перфектното селфи с най-добрата ви приятелка? Оставете прелестната Белла Хадид и класиката Наоми Кембъл да ви покажат как се прави.

02-adriana-lima

Искате да споделите момент от фитнес залата, гордо показвайки резултатите от своя упорит труд? Вземете пример от Адриана Лима, но не забравяйте, че подходящият спортен аутфит в подобна ситуация е задължителен.

article-2474835-18F3D44500000578-607_634x632

Кара Делевин е царицата на непринудените селфита, но все пак помислете внимателно, дали това не е твърде непринудено дори за вас.

ashley-model-selfie

Всички искаме перфектното селфи от плажа, но какво е нужно за целта? Да започнем с достатъчно голяма шапка, подходящи за лицевите ви черти слънчеви очила и добър бански, който да демонстрира в пълна степен прелестите ви, но и без да издава твърде много. Ашли Греъм ви показва как.

behati-model-selfie

Съпругата на Адам Ливайн - Беати Принслу Ливайн демонстрира как можете да носите гордо бременното си коремче, правейки го възможно най-стилизирания и елегантен начин.

emrata-model-selfie

Селфи в банята? Няма проблем, просто не забравяйте, че банята не е най-вълнуващата част от вашия дом, поради което е добра идея да контролирате светлината в помещението. Както го прави Емили Ратайковски.

07-gigi-hadid

Селфитата по халат също не са лесна работа, защото винаги насреща стои въпросът - колко да покажем и колко да скрием? Смятаме, че Джиджи Хадид е намерила перфектния баланс.

08-lily-aldridge

Всеки от нас в един определен момент е имал желанието, а и нуждата да си направи групово селфи със своите приятели. А това, дами и господа, е суперселфи на супермодели. Много. На едно място.

09-alexa-chung

В случай че ви е омръзнало от баналност, а изведнъж сте проявили желание да се изявите като селфи-хипстъри, полароидното селфи на Алекса Чънг може да ви послужи за образец.

kendall-jenner-IGselfie2-560x560

Rock bands are COOL! Всеки един от нас трябва да има поне една снимка с тишърт на класическа рок банда. В случая, Кендал Дженър е отдала предпочитанията си на Guns N' Roses, но не се притеснявайте - достатъчно групи има за всички. Само помнете, че Nickelback не попадат в тази графа.

5c9aa9f15ebd34d3c3c512802e1cd65f

Селфи с домашен любимец от Ана Юърс. Все пак, ние предпочитаме котки.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар