Ако и вие като нас се нареждате сред любителите на напитката на боговете, то този материал е точно за вас. Отбележете си в календара датите 20, 21 и 22 ноември, защото тогава София ще се превърне в столицата на българското вино. За пети път DiVino.Taste събира под един покрив добрите български изби в зала 3 на НДК. Най-големият винен форум ще представи над 450 вина пред широката аудитория.

Традиционните майсторски класове не са забравени и тази година. В зала 10 водещи винени експерти ще погледнат към божествената напитка от различни страни, подкрепени от дегустация на подбрани бутилки, голяма част от които е невъзможно да се опитат на друго място в България.

Програмата за майсторските класове на DiVino.Taste 2015 можете да проследите тук.

Билетите за събитието вече са в продажба. Последвайте този линк, за да закупите своите пропуски от Vintageclub.bg. Участието в майсторски клас дава право и на достъп до трите дни на изложението.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар