DiVino продължава с поредицата от събития Discover.Vino, която популяризира вина от различни световни региони. Следващото издание е на 20 октомври и е посветено на Бордо и Долината на Рона.

Месец преди началото на най-големия форум за българско вино, срещата с прочутите френски области представлява най-добрата подготовка за DiVino.Taste 2016!

Да се опишат с няколко думи вината от Бордо и Рона е невъзможно. Най-добрият начин е да отделим няколко часа и да се потопим в тези емблематични за световното вино райони! Заповядайте на поредното Discover.Vino, на 20 октомври, от 15.00 до 21.00 часа, в пространството пред Vintage Club - магазин за вкусове и аромати (Софарма Бизнес Тауърс, търговски център, етаж 2)!

Бордо и Рона са две много различни френски области, но има нещо, което ги свързва: и двете са дали едни от най-добрите вина на света! От една страна Бордо е най-прочутият винарски район на планетата и най-голямата област за вина с контролирано наименование за произход. Долината на Рона може за мнозина да остава в сянката на прочутите Бургундия и Бордо, но е достатъчно да споменем имена като Шатоньоф дьо Пап или Ермитаж, за да накараме всеки любител на виното да замечтае.

Още приятни срещи с вината от Франция предлага и програмата на DiVino.Taste 2016! По време на изложението от 18 до 20 ноември Яна Петкова ще ви представи със специално подбрани вина едни от най-великите тероари на света – Шабли и Долината на Лоара.

По време на Discover.Vino Бордо и Рона в магазин Vintage Club ще се продават всички вина от събитието на преференциални цени. Билети могат да се закупят онлайн на цена от 10 лева, докато на място пропуските ще се предоставят срещу 12 лева.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар