CODE с гордост обявява очакваното събитие DISCO SPACE, което ще се състои на 24 юни 2023 г. в парти градината на YALTA CLUB. Това изключително събитие отбелязва 13-тата годишнина на лейбъла и обещава незабравимо музикално пътешествие.

Отпътувайте във времето и пространството, докато се потапяте в диско атмосферата, създадена от CODE, която стои зад вълшебни продукции като STUDIO54, Christmas in MIAMI, DISCO BLEND и много други. DISCO SPACE ви кани да отпразнувате едно незабравимо събитие, изпълнено с очарованието на миналото и блясъка на настоящето.

На сцената на тази незабравима вечер ще ви очакват двама специални гости, които ще ви омаят със своите талантливи изпълнения. Валентина, със завладяващия си глас, който CODE припознава още от създаването си, ще ви отведе в един свят на емоции и вдъхновение. С подкрепата на MTV DANCE, тя разтърсва сърцата на милиони! Опитайте се и вие да се потопите в магията на Valentina! Тя ще ви заплени с неустоимия си талант и остави без дъх.

Имаме удоволствието да ви представим и Тодор Бакърджиев, носител на няколко престижни награди и конкурси, който се изяви на сцената с известни музикални имена както в България, така и в света. Тодор е изумителен тромпетист, чието майсторство ни завлича в музикалния свят с всяка своя нота. Той е част от организацията още от самото начало и продължава да бъде неотменима част от нашия екип. Запазете си място на танцовия подиум и се насладете на неповторимия музикален опит, който Тодор ще ви предложи.

Тази вечер на сцената ще бъдат DJ Nick и DJ toKKah, известни още като група ZONE204 от нашето минало. Те са водещи и автори на едно от първите радио предавания за електронна музика в България. Техните изумителни сетове ще ви завладеят и ще ви накарат да танцувате цяла нощ. Тематичното диско осветление, декорацията, диско топките ще създадат вълшебна обстановка в градината на YALTA CLUB.

Присъединете се към нас, докато цветни хора се преливат под звездите и разказват своите истории за любовта във вселената. Нека DISCO SPACE стане нашата споделена вселена, където звуците на диско, танците и звездите се сливат в едно незабравимо преживяване.

Не пропускайте това очаквано събитие, което ще бъде едно от най-горещите летни партита. Бъдете част от DISCO SPACE в YALTA CLUB на 24 юни от 21:00 часа и споделете това вълнуващо изживяване с околните.

Относно CODE:

CODE е пионерски лейбъл, който непрекъснато премества границите на електронната музикална сцена. С изумителните им продукции и незабравими събития те са станали символ на неповторими музикални изживявания.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар