Сигурно помните, че преди време ви срещнахме с Diona - най-актуалният артист от женски пол в българския хип-хоп в настоящия момент.

След като тя изкара първите си две парчета, откакто даде начало на професионалния си път, сега Diona ни представи и своя трети сингъл.

Песента носи името "Най-доброто". Видеото към нея е режисирано от Деян Панайотов (Dideishan Corporation), докато бийтът към парчето е дело на Николай Петров. Автори на текста са Diona, Калин Караденизов -PAIN и Стилян Колев -Still.

Любопитно ни е да следим прогреса на Dionа в последните месеци. По една или друга причина, българският рап винаги е страдал от липса на отличаващи се фигури от женски пол, поради което не е изненадващо, че красавицата привлича толкова внимание към себе си. Остава да видим, какво ще продължи да ни предлага и в бъдеще.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

1 коментар

Напишете коментар