Избор на детски летни дрехи

Лятото, заедно с непоносимите летни жеги, е на прага - готово да измести приятното пролетно време. Това е и идеалния период, когато можете да обновите гардероба на вашия малчуган. Децата растат бързо и е рядкост дрехите от предишното лято все още да им стават, така че е добре да изберете нови и стилни дрешки. Когато става въпрос за избор на летни дрехи е важно освен на дизайна, да обърнете внимание и на температурите в околната среда. Например, не е добра идея да изхвърляте по-плътните дрехи, понеже и през лятото се случва да има ниски температури за ден два или пък да вали дъжд. За да сте максимално подготвени, си запазете някои от по-пролетните дрешки в готовност.


Много е важно да изберете марки и модели, които са колекция пролет-лято, като годината няма толкова голямо значение, макар че ако искате да сте модерни е добре да изберете нещо от 2019-та колекция. Пример за висококачествена, но достъпна марка детски дрехи е испанската Mayoral, която навлезе на пазара през далечната 1941 година, като производител на чорапи и бельо. Оттогава, компанията се налага на пазара като знак за качество и само през 2018та година е продала над 30млн детски дрехи във 75 различни държави.

И така.. да се върнем на темата: лято, жега, плажове. Всеки един от нас чака този момент с нетърпение, включително и децата. За да можете да се насладите на тази семейна почивка пълноценно е нужно предварително да запланувате различни дрешки, като задължително не трябва да забравяте - бански, шапка за плуване, хавлия. Позволете на децата си да участват, особено в избора на хавлия, тъй като това е най-лесния начин за тях да изразят себе си като изберат специфична за тях украса и дизайн - например на Спайдъмен или пък Елза? На вас като родители се пада честта да проверите дали тези модели ви удовлетворяват финансово.

Планувайте тези поръчки от по-рано, понеже цените за такива дрешки, ако ги купувате от магазини по плажната ивица, са доста по-високи. Задължително е да им купите шапка за плажа, за да бъдат предпазени от слънчевите лъчи. Идеално би било ако успеете да намерите дизайн, който да е подходящ и за всекидневна употреба през останалото време.

През лятото се препоръчва да заложите на дрехи с ярък цвят и евентуално по-шантави модели. Избягвайте изцяло бели дрехи, понеже се цапат лесно и се погрижете моделите, които сте избрали да се чистят лесно. Така няма да загубят цвят при по-често изпиране. Задължително изберете дрехи направени от дишаща материя, за да не се получава запарване. Ако нямате много време за разходки по различните магазини или пък просто искате да имате по-голям избор на по-достъпни цени, то можете да се поразровите в онлайн магазините за детски дрехи. Там ще намерите голям избор на достъпни цени, откъдето за нула време ще харесате идеалните дрехи за вашето дете.

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни