Денерис Таргариен. Родената в буря, Неизгоримата, Майката на драконите и дотракската халееси. Добре де, признаваме си, че ни е трудно да мислим за Емилия Кларк извън образа ѝ на Последния дракон от "Игра на тронове". Представяме си я с руса до бяло коса и с някоя друга огнедишаща животинка покрай нея.

В "живия живот" обаче визията ѝ е коренно различна. Няма и следа от платинената грива, логично - и от драконите. Макар че за това трябваше и сами да се досетим...

Колко гореща може да бъде госпожица Кларк? Британското издание на GQ се опитва да разбули тази мистерия, поставяйки актрисата на октомврийската си корица и помествайки фотосесия с нея между страниците си. Определено ни стана доста горещо. Но не от огъня на драконите, тъй като тях ги няма в случая, а от красотата и бруталния сексапил на г-ца Кларк.

Представяме ви я и ние. И допълваме: червеното червило определено е нейното "нещо".

Е, не сте ли съгласни? Определено на нас ни се усили пулсът, гледайки я. Прекрасна е!

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар