Новата кампания на H&M представя Дейвид Бекъм в една нова и доста актьорска светлина. Чаровният британец си сътрудничи с комедийния актьор Кевин Харт, за да представи по забавен начин своя собствен моден свят. В кампанията за колекцията Modern Essentials selected by David Beckham за есен 2015 Харт пресъздава образа на актьор, който се готви да изиграе ролята на Дейвид Бекъм. Видеото ще направи своя дебют на 28 септември на официалния сайт на бранда и на 30 септември в кината и на телевизионния екран.

„Кевин Харт е едно от най-забавните и интелигентни момчета, които познавам. Обичам да изненадвам публиката в рекламните си кампании за H&M и според мен никой не е очаквал, че ще избера комедията. Надявам се, че всички ще се забавляват да гледат видеото така, както аз се забавлявах при заснемането му“, споделя Дейвид Бекъм.

„Мечтата на всеки комик е да има възможност да се шегува за сметка на световна икона като Дейвид Бекъм. Обожавам модата и спорта и затова бях много развълнуван, че ще участвам в новата кампания на Дейвид за H&M, на свой ред разказва Кевин Харт.

Тази година, като част от дългосрочното си партньорство с г-н Бекъм, H&M пуска на пазара Modern Essentials selected by David Beckham. Колекцията включва подбрани от него сезонни облекла, които са задължителни за гардероба на всеки мъж. Новите предложения за есен 2015 ще са налични от началото на октомври във всеки магазин на бранда, който предлага мъжка мода, както и онлайн.

Припомняме ви, че Кевин Харт е един от най-обичаните комедийни актьори в света. Познат е с главните си роли във филмите „Пандиз експерт“, „Кум под наем ООД“ и „Ченге за един ден“, както и в настоящото си комедийно турне „What Now?“.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар