Една от най-големите спортни и модни икони Дейвид Бекъм и световно известният комик Кевин Харт са отново заедно в новата кампания Modern Essentials selected by David Beckham на H&M.

Действието в рекламата се развива по време на пътуване и е своеобразно продължение на историята от първата им обща кампания, в която Кевин се подготвя да влезе в ролята на Дейвид в биографичен филм. Новото рекламно видео с участието на Дейвид и Кевин, които носят еднакви тоалети от колекцията есен/зима 2016, проследява плановете на Кевин да участва в "I, Beckham: The Musical". Цялата реклама ще бъде официално представена на hm.com на 26 септември.

selected_by_db_aw16-1

„Снимките на първата кампания на H&M с Кевин толкова много ми харесаха, че просто трябваше да направим и продължение. Сега историята става още по-интересна. Надявам се, че всички ще я харесат. Ние със сигурност се забавлявахме по време на снимките“, споделя Дейвид Бекъм.

„Страхотно е да имаш възможност още веднъж да покажеш на света това, което и без това всички знаят – че аз съм истинското вдъхновение за стила на Дейвид Бекъм. Той копира всичко от мен“, казва Кевин Харт.

https://www.youtube.com/watch?v=glkv7oH82Yk&feature=youtu.be

Новата кампания проследява съвместното пътуване на Дейвид и Кевин от Лос Анджелис до Лас Вегас с намерението да търсят финансиране за нов мюзикъл във Вегас. По време на пътуването Кевин с още по-голям хъс и отдаденост се стреми да се превъплъти в ролята на Дейвид. В рекламата Дейвид и Кевин демонстрират две визии от колекцията: пилотско яке с цип и яка от еко кожа в комбинация с поло и плетен пуловер с контрастни райета.

selected_by_db_aw16-4

„Дейвид и Кевин изглеждат толкова добре в кампанията. Modern Essentials е колекция за мъже, които имат перфектен личен стил, независимо къде се намират. Пилотското яке и раираният пуловер са новите задължителни елементи, които трябва да присъстват в гардероба на мъжете по цял свят,“ казва Андреас Льовенстам, главен дизайнер на мъжко облекло в H&M.

Режисьор на кампанията отново е Фредрик Бонд, който е отговорен и за последните две реклами на H&M с участието на Дейвид Бекъм. Видеото е заснето в покрайнините на Лос Анджелис през май, а Дейвид сподели снимка от снимачната площадка в Instagram, за да обяви кампанията с Кевин.

screen-shot-2016-09-15-at-10-44-41-am

Колекцията Modern Essentials selected by David Beckham за есен/зима ще бъде достъпна за пазаруване от 29 септември във всички магазини на H&M, които предлагат мъжки облекла, както и онлайн на hm.com.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар