Darkness and Light: новият албум на John Legend


Новият албум на John Legend, Darkness and Light, излиза три години след последния му проект Love in the Future (2013). Премиерата му е днес и у нас се издава от Вирджиния Рекърдс/Sony Music.

Darkness and Light включва същите гост музиканти, взели участие в проекта преди 3 години: Chance the Rapper, Miguel, Kamasi Washington и Brittany Howard, вокалистката на рок бандата Alabama Shakes.

Стандартната версия на албума съдържа 12 нови песни и е продуцирана от John Legend в сътрудничество с Блейк Милс (продуцирал Alabama Shakes) и Джон Раян (продуцирал песни за One Direction). Делукс версията предлага три бонус парчета.

"Darkness and Light е албум-манифест в творчеството на John Legend“ – се казва в официалното изявление на Блейк Милс. "Следвайки традициите в соул и RnB музиката, с песните в новия албум той заявява личната си позиция за социална справедливост и гражданска активност, за предизвикателството да запазиш брака си от публичното внимание и вълнението от раждането на първото му дете Луна. Албумът е посветен на зрънцето надежда, което винаги носим в нас, независимо от тъмнината, която ни заобикаля. Увереност, че единствено и само светлината може да ни движи напред“.

На 7 октомври излезе пилотният сингъл от албума – "Love Me Now" – написан и продуциран от John Legend, Блейк Милс и Джон Раян. Песента е емоционална балада, наситена с чувствените и така характерни вокали на изпълнителя. Успехът ѝ до момента по всяка вероятност ще превърне "Love Me Now" в достоен наследник на световния хит на Legend от последния му албум, баладата "All of Me" (2013).

В онлайн разговор с феновете на официалната си страница във фейсбук, John Legend заяви: „"Love Me Now" е песен, посветена на живота и безусловната любов, без значение какво може да ни донесе утрешният ден. Изключително съм развълнуван, че съвсем скоро ще мога да споделя целия албум със света. Вложих много любов и енергия във всяка една песен от проекта, за да го направя специален и искрено се надявам, че почитателите ми ще го усетят като такъв“.

VIBES
VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни