С всяко следващо издание на X Factor ставаме свидетели на появата на още и още нови таланти, които в последствие предприемат и стъпката към професионална реализация. Още един пример за това е младата Дарина Йотова, която представи първото си официално видео под артистичния си псевдоним DARA.

Първият сингъл на DARA, която вече е артист на лейбъла Вирджиния Рекърдс, носи името "К'во не чу". Режисьор на видеото е Люси Иларионов, докато музиката и аранжиментът са дело на Павел Николов - Pavell, Искрен Тончев - Iskrata и Николай “X” Николов. Текстът е на Pavell и X.

Припомняме ви, че съвсем наскоро имахме възможността да видим първо видео и от победителката в последното издание на X Factor и артист на "Вирджиния Рекърдс" Християна Лоизу.  Нейният първи сингъл носи името "Phoenix", а видеото към него можете да видите тук.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар