Дамските маратонки – удобство и красота за всеки вкус

Вече няколко десетилетия маратонките и кецовете не само успяват да задържат популярността си, но стават и все по-предпочитан тип обувки с почти универсално приложение.

Дори и най-силно ориентираните към модните тенденции дами могат лесно да придобият с тях шикозен вид. Самото носене на дамски маратонки + GoSport с всякакви дрехи прави стила оригинален, а всяка дама желае точно това.

Отдавна никой не споделя схващането, че само обувките с високи токчета правят една жена красива. Дамските маратонки са доказателство за това как обувките могат да  съчетаят удобство и стилна визия.

GoSport предлага на дамите богат избор от модели, които могат да удовлетворят и най-претенциозните вкусове.

От наложените модни тенденции за пролетно-летния сезон на 2021 и от представените колекции на световните марки става ясно кои са актуалните дамски маратонки.

маратонки

Бели маратонки

Модният свят не е готов да се раздели с тенденцията за белите маратонки. Заради универсалния си характер те продължават да бъдат изключително популярни и това може само да ни радва.

В GoSport ще откриете изчистени и стилни модели на Adidas – Grand Court, Originals Nizza Platform, Advantage Eco и др.; на Reebok – Royal Glide с малки тъмносини детайли, на Converse – Star Player Ox с характерните за марката звезди и др.

Високи маратонки и кецове

Оригиналните модели на утвърдени марки са удобни, здрави и предлагат добро омекотяване. Многофункционални, с изключително атрактивен дизайн и различни цветови решения са моделите на Converse, Adidas и Reebok.

Класически ретро дизайн

Изберете от ретро моделите на Adidas от линията Originals, всеки от които е стилен, елегантен и с гарантирано качество и здравина.

Маратонки в ярки цветове

Ярките маратонки, предлагани от GoSport, са особено подходящи за летния сезон. Изберете монохромен ярък модел като Nike Roshe One Moire, двуцветен като Reebok T-R или бял с цветен акцент като Puma Carina L.

За всеки повод – перфектен чифт дамски маратонки

GoSport предлага на дамите модерни маратонки, подходящи за:

  • спортуване;
  • разходки;
  • туризъм;
  • ежедневие;
  • различните сезони.

Изберете вашия чифт оригинални маратонки и обновете гардероба си. Качествени, стилни и на добра цена, тe са вашата отлична инвестиция за обувки, които можете да съчетаете с всеки вид облекло.

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни