Дамски бански в ретро стил от Flaro.bg

Независимо от това дали стоите под климатика, или просто отброявате дните до лятото, сезонът на банските костюми официално наближава. Може би изглежда, че няма да пътуваме известно време, но това не означава че не ни очакват слънчеви дни – а и кой казва, че не можем да носим бански костюми вкъщи? Дали в класически цял вариант, или в две части, от flaro.bg са се погрижили да предложат на своите клиенти най-добрите дамски бански за този летен сезон. За да улесним вашия избор, нека разгледаме 3 модела дамски бански, с които ще впечатлите всички около вас.


На първо място е важно да отбележим завръщането на ретро стила. Към тази категория спадат моделите дамски бански с висока талия и типичните мотиви от 20 век – точки; елементи, завързани на панделки; колани; рингове и много други. Комплектът дамски бански от две части се предлага в 4 разновидности, 3 от които на точки – два вида в бежово и синьо и един на бели точки с цветя. Долната част – тип бикини, е изключително подходяща както за жени с несъвършенства във формите, така и за такива с атлетични тела.

Все пак, може би искате да се подсигурите с цял бански костюм. В сайта на flaro.bg те са много, но най-голямо впечатление прави целият бански с презрамки и колан с метална катарама. Предлаган в 3 едноцветни варианта – черно, розово и бяло, този модел е перфектният ретро дамски бански. Кой каза, че целите бански не могат да бъдат секси?

Накрая, от сайта са подготвили и класическите модели от две части. Дамският комплект бански костюм с леопардов принт е модерна и интересна интерпретация на популярния мотив. Нещо повече, шарката изключително наподобява леопардовите мотиви от любимата анимация „Семейство Флинстоун“. Чашките на горната част и страните на бикините са завързани с панделки като допълнителни детайли. Моделът е подходящ за комбиниране с всички възможни аксесоари – обици, шапки, слънчеви очила и други.

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни