Ако вече сте имали късмета да видите на голям екран "Междузвездни войни: Силата се пробужда", то навярно сте останали очаровани от красавицата, изпълняваща ролята на Рей.

Нейното име е Дейзи Ридли. Тя е британка и е на 23 години. И е много, много чаровна. В други случаи бихме използвали и определението "секси", но то сякаш ни изглежда малко постно, говорейки за ефирната красота на Дейзи. Или Рей. Наричайте я както ви харесва.

2

Без да ви издаваме ненужно много информация, тъй като спойлерите са лошо нещо, само ще споменем, че по всичко се очертава персонажът на Рей да бъде от изключителна важност в новите филми от вселената на "Междузвездни войни". Това ясно се загатва от Епизод VII "Силата се пробужда", а тези от вас, които вече са го гледали, са напълно наясно с възможностите, които Рей притежава.

Иначе трудно можем да кажем, че Дейзи Ридли се радваше на особено голяма популярност, преди да бъде избрана за ролята на Рей. Всъщност "Силата се пробужда" е едва вторият филм в кариерата на британката, след като тя взима участие и в не особено известния на широката публика хорър Scrawl.

8

Малко по-динамична е кариерата на Дейзи Ридли в телевизията, където тя взима участие в няколко различни сериали. Отново далеч от най-популярните на планетата. Но ето, че сега пиленцето кацна на рамото й, а пътят към славата пред Дейзи Ридли е широко отворен.

Дейзи Ридли е родена през месец април 1992 година в Уестминстър, Лондон. В родата й все пак има актьорска жилка, имайки предвид, че един от нейните пра-чичовци е популярният актьор и драматург Арнолд Ридли.

5

Когато е избрана за ролята на Рей в "Силата се пробужда", Дейзи е толкова неизвестна, че дори няма профил в imdb или страница в Wikipedia. Последователите й в Instagram пък са едва няколкостотин, вероятно нейни приятели и познати. Избирането й за ролята на Рей обаче спазва традицията, поставена от Джордж Лукас, който също подава ръка на тотално неизвестни за времето си актьори при създаването на оригиналната трилогия.

6

След като посещава медийна прожекция на "Междузвездни войни: Силата се пробужда", критикът от Daily Mail Брайън Вайнър определя Дейзи Ридли като "истинската звезда на шоуто", прогнозирайки, че ролята й на Рей "ще изстреля кариерата й в орбита".

7

През 2016 година Дейзи Ридли ще вземе участие в японската анимационна драма Only Yesterday, озвучавайки един от персонажите. През 2017 година пък на голям екран ще излезе и Епизод VIII от "Междузвездни войни", който тепърва трябва да се сдобие с име.

9

Не знаем какво друго да добавим, освен още веднъж да кажем, че Дейзи Ридли е прекрасна. Наистина прекрасна! И освен това, владее Силата!

10

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар