Актрисата Дейзи Ридли потвърди, че няма да се появи в следващата трилогия на “Междузвездни войни” след “Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър.”

В интервю за AM to DM на Buzzfeed, Ридли беше попитана дали Рей ще се появи в следващата трилогия на “Междузвездни войни”, на коeто тя отговори: "Мога да кажа, че не съм в следващата трилогия. Защото Райън Джонсън винаги казва ... или ще е онзи Риян, или хората, които са направили “Игра на тронове”. Не съм сигурна. Каквато и да бъде, те винаги са казвали, че ще бъде отделна история. Така че няма да ме има.”

Прочетете още: Дейзи Ридли срещу социалните мрежи

Бъдещи филми от “Междузвездни войни”

Главният изпълнителен директор на Walt Disney Боб Айгър потвърди по-рано тази година, че следващият филм от серията “Междузвездни войни”  ще бъде проект на създателите на “Игра на тронове” Дейвид Беньоф и Ди Би Уайс. Слуховете предполагат, че този филм може да се състои по време на епохата на Старата република, а по-късните твърдения са, че той ще се основава на класическата игра на BioWare Knights of the Old Republic.

Disney също така разкри датите на излизане за следващите три филма от "Междузвездни войни". Не е ясно дали всичките три от тях ще бъдат от Беньоф и Уайс, но директорът на “Последните джедаи” Райън Джонсън потвърди, че все още работи по собствената си трилогия за легендарната поредица.

Дата на премиерата и малко информация за предстоящия филм "Възходът на Скайуокър"

Останките на Съпротивата отново се сблъскват с Първия ред, като се съобразяват с миналото и собствените си вътрешни сътресения. Междувременно древният конфликт между джедаите и ситите достига своята кулминация, като довежда окончателно сагата на Скайуокър до самия ѝ край. 

Филмът се продуцира от компанията Bad Robot Productions на Lucasfilm и Abrams и ще се разпространява от Walt Disney Studios Motion Pictures. Актьорският състав на филма включва Дейзи Ридли, Адам Шоу, Джон Бойега, Оскар Айзък, Лупита Нионго, Домнал Глийсън, Кели Мари Трън, Джонас Суотамо, Били Лурд и още много. Основните снимачни дни започват през август 2018 г. в Pinewood Studios в Бъкингамшир, Англия, и приключват през февруари 2019 г. 

Гледайте “Възходът на Скайуокър, когато излезе по кината на 20 декември 2019 година.

Автор

По призвание: създател на полезно и креативно съдържание. По образование: културолог. По душа: любящ кучкар. Обичам хубавите дебели книги, ароматните крафт бири, някоя и друга нова игра.

Напишете коментар