В рубриката ни Daddy's Girl ви срещаме със страхотни мадами, които дали заради още по-страхотните си бащи, или пък добрите си гени, също попадат в публичното пространство. Една от тях е София Ричи - дъщеря на Лайнъл Ричи и сестра на Никол Ричи. А отскоро и бивше гадже на Джъстин Бийбър.

Неотдавна ви показахме още една мацка, която също доскоро се подвизаваше като гадже на тийн идола. Хейли Болдуин обаче бързо премина в списъка на бившите, а София я последва след съвсем кратко време.

Младата Ричи отскоро е на 18 години. Родена е на 24 август 1998 година в Лос Анджелис и към настоящия момент се подвизава като модел, разбира се. Краткотрайната ѝ връзка с канадския изпълнител се оказва доста противоречиво събитие за интернет пространството, което води до онлайн размяна на реплики между Джъстин и бившата му приятелка Селена Гомес, огромен негативизъм от нейните фенове, стоварен върху София и дори изтриване на Instagram профила на Бийбър.

Изглежда обаче намеренията на 22-годишният певец не са били особено сериозни, защото след шестседмична връзка двамата вече не са заедно. И докато чакаме да видим коя е следващата манекенка, която ще се озове в прегръдките на канадеца, нека се порадваме на малката пораснала госпожица Ричи.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар