Родена е през 1999 година. Едва ли ще ви изненадаме, че вече се изявява и като актриса, и като модел. Носи го в гените си, а те са очарователни. И това е много, много слабо казано.

Лили-Роуз Деп. На 16 години, с френско-американски корени. Дъщеря на Ванеса Паради и Джони Деп. Израснала в семейство на истински знаменитости, а от 2012 година насам, след раздялата на родителите ѝ, прекарваща времето си между Париж и Лос Анджелис.

Не се учудваме, че от ранна възраст се отправя по стъпките на родителите си. Казват, че "крушата не пада по-далеч от дървото", а в случая плодът е повече от апетитен. И снимките към настоящия материал го доказват, разбира се.

Лили-Роуз вече е дефилирала за Chanel, снимала се е за не едно и две списания, има една филмова изява, предстоят ѝ още две, записвала е дори и музика. Към момента има три кариерни поприща, към които може да се насочи, а е само на 16. С интерес ще следим бъдещото ѝ развитие.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар