Днес обединяваме две любими наши подрубрики в едно, а именно Daddy's Girl, в която вече сме ви представяли дъщерите на Джони Деп и Лени Кравиц, и Birthday Girl, в която... е, в нея също сме ви запознавали с изключително красиви рожденички.

Запознайте се с Джорджия Мей Джагър. Точно така, това е дъщерята на легендарния Мик Джагър, която днес, на 12 януари, навършва 23 години.

Блондинката е родена в Лондон, в семейството на вокалиста на Rolling Stones и бившия модел Джери Хол. Изглежда наследява красивите гени на майка си, защото още през 2008 година, когато е на 16, подписва договор с Independent Models. Модният свят бързо я забелязва и до момента най-младата Джагър е дефилирала за Hudson Jeans, Chanel, H&M, Miu Miu, Versace и Vivienne Westwood. Още през 2009 година подписва и договор с гигантския козметичен бранд Rimmel.

Още едно голямо признание я очаква през 2012 година. Тогава Джорджия е част от закриващата церемония на Олимпийските игри, където заедно с най-големите имена на модната сцена Кейт Мос, Наоми Кембъл и Лили Доналдсън се превръщат в олицетворение на британската мода.

През 2014 година Джагър се присъединява към международната кампания на немския бижутериен концерн Thomas Sabo за колекцията "Glam & Soul", както и към дамската линия "Karma Beads". Основата на кампанията се състои от кратък филм, заснет от известната фотографка Ellen von Unwerth.

Междувременно можем да видим 23-годишния модел във фотосесии на различни списания. Някои от най-интересните кадри сме подбрали в настоящия материал.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар