Да снимаш в почти пълен мрак? Canon го може

На специално събитие Canon представи възможностите на новата безогледална пълноформатна система EOS R. Фотоапаратът позволява заснемане на качествени снимки в условия на почти пълен мрак и е с най-бързата автофокусна система при безогледалните камери към момента – по-малко от 0,05 сек.

Canon EOS R е подходящ за фотографи, търсещи професионални резултати във всякакви условия – фоторепортери, ентусиасти, търсещи кадри в града и сред природата или такива, които просто искат да уловят ценни моменти. Фотоапаратът напълно отговаря на нуждите на сватбените и събитийните фотографи, предоставяйки пълна дискретност и безшумно заснемане.

По време на събитието Борис Трифонов от Canon обясни, че EOS R e система, чиито функции се срещат за първи път в дигиталната фотографска среда и в света. Специален гост на събитието беше професионалният фотограф Георги Неделчев, който сподели своите впечатления от фотоапарата и неговите възможности. Фотографът е горд собственик на една от първите бройки на Canon EOS R в България.

След щателното представяне на новия фотоапарат на Canon, публиката имаше шанса да изпробва “чудото” на дигиталната фотография. Бързият автофокус на EOS R позволи прецизно да бъдат уловени грациозните танци на балерина, танцуваща сред ефирни воали. Пълният мрак, който цареше в една от залите, не попречи на фотоапарата да фокусира безотказно модел, обсипан с флуоресцентни бои по тялото.

Системата е базирана на иновации, които дават възможност за по-богати и по-прецизни резултати. Те са свързани с възможността за фокусиране най-новият процесор за изображения DIGIC 8 и 35 mm CMOS пълноформатен сензор, предоставят изключително високо качество на изображенията дори в неблагоприятна среда. Безогледалната технология, която използва системата, доближава задната леща на обектива до фокалната равнина на сензора.

Canon EOS R притежава богати възможности за безжично свързване и управление, както и за постоянна връзка със смарт устройства чрез Bluеtooth и запис на GPS координати в снимките, което е в унисон с начина на живот на съвременните и бъдещите фотографи.

Ако сте решили да се впуснете в необятния свят на фотографията, Canon EOS R e точно за вас. Той ще ви зашемети с бързината, точността и безшумното си фокусиране. Със своите 5655 точки на фокуса апаратът улавя всичко до най-малкият детайл и не изпуска нито един миг. Така че не се колебайте. Новият безогледален Canon EOS R ви очаква.

Величка Люртова

На 18 години. Фотограф и бунтар, вечно спорещ, винаги търсещ и ровещ се в детайлите, обича да отразява нещата, на които повечето хора не обръщат внимание - занемарени училища, стари сгради. Мечтае да стане военен фотограф и да отрази войните в Третия свят.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни