Cuento de Navidad или една Коледна история на испански. Това ни предлага декемврийския брой на Harper's Bazaar от горещата страна, в който главно действащо лице е още по-горещата Ирина Шейк.

Макар и част от най-празничния месец, не бихме казали, че фотосесията ни носи типично коледно настроение. Някак няма как да свържем любимата ни рускиня с елхи, звънчета и дебели пуловери. Асоциациите са доста противоположни и всичко, което ни идва на ум в момента, е "you lucky b*stard, Bradley Cooper"!

Всичко в Ирина е сексапил. От устните (да, устните!), през очите, тялото, безкрайните крака... май започнахме и ние да се отплесваме. Не можем да пропуснем и увереността, която излъчва и на която се дължи сигурно поне половината от същия този сексапил.

Определено новата ѝ половинка Брадли Купър е късметлия, не можем да кажем същото обаче за Кристияно Роналдо, който доброволно се лиши от присъствието на госпожица Шайхлисламова в живота си. Или пък тя го лиши, но нека не гадаем.

Сега обаче ви предлагаме да се насладите на фотосесията за испанското списание. Определено има какво да видите.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар