По всичко изглежда, че дори и Тъмния рицар не е имунизиран срещу COVID-19. Снимките на следващия филм за Батман бяха преустановени заради пандемията от коронавирус, потвърдиха официално от Warner Bros.

Съобщава се, че снимачният процес ще бъде спрян за минимум две седмици, като на този етап далеч не е ясно, кога той би могъл да продължи. От студиото посочват, че "ще продължат да следят ситуацията". В същия ден президентът на САЩ Доналд Тръмп обяви извънредно положение в страната.

Снимките на "Батман" обаче не протичаха в САЩ в настоящия момент. За последно снимачният екип работеше в английския град Ливърпул. По план лентата трябва да излезе на кино екран на 25 юни 2021 година, като предстои да видим дали пандемията няма да промени тези планове на Warner Bros. и DC.

"Батман" (The Batman) е очакван с голям интерес, тъй като филмът следва да възроди историите за Тъмния рицар, поне в кино вариант. Режисьор на лентата е Мат Рийвс, а в ролята на Батман ще видим Робърт Патинсън. Участие в проекта взимат още имена като Колин Фарел, Зоуи Кравиц, Джефри Райт, Пол Дейно, Анди Съркис, Джон Туртуро и други.

Пандемията от коронавирус наруши плановете и на много други студиа, като масово снимките на различни филми и сериали в настоящия момент са вече преустановени.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар