В условия на пандемия, на 2 юли 2020 година се проведоха шестите Годишни награди на b2b Media. И тази година бизнес медията отличи най-иновативните компании, най-устойчивите програми за employer branding, а за пръв път и най-социално-отговорните кампании по време на кризата Covid-19. Тази година копирайтинг агенция CopyVibes беше част от събитието и получи достойно отличие - II място в категорията “Иновативна стартираща компания”.

Журито на b2b Media Annual Awards 2020 беше в състав: Надя Маринова - главен редактор на b2b Media, Мария Гергова Бенгтсон - основател и изпълнителен директор на United Partners, Наталия Футекова - член на УС на БАИТ, мениджър на ERP.BG и ERP Академия, Мартин Богданов - финансист, член на УС на Българската Финтех асоциация, съосновател на Paysera България, Дарина Георгиева - изпълнителен директор на Българска мрежа на глобалния договор на ООН, Александър Христов - доктор по комуникации и университетски преподавател, Детелина Смилкова - HR експерт, председател на Българската асоциация за управление на хора през предишните два мандата и председател на Human Potential Cluster, Ева Майдел - член на Европейския парламент, председател на Международното европейско движение (EMI), Нели Бенова - PR експерт, комуникационен мениджър, основател и управител на Apeiron Communication и Oxymoron Factory, Иван Велков - председател на БГФМА, заместник-председател на Столичния общински съвет.

Най-иновативните, устойчиви и успешни компании се сдобиха с призовете на b2b Media Annual Awards 2020.

Симидчийски
Станислава и Константин Симидчийски

В категорията “Иновативна стартираща компания” II място спечели копирайтинг агенция CopyVibes. Създаденият от Станислава и Константин Симидчийски бизнес се отличи с оригинална идея и устойчиво развитие. CopyVibes е една от първите агенции, съсредоточени в създаването на съдържание. Компанията работи с различен тип клиенти, изигравайки основна роля в тяхното позициониране и популяризиране на пазара. Агенцията създава текстово съдържание за уебсайтовете на множество фирми, пише блог, SEO и PR статии за техните активности, поддържа и социалните им мрежи.

Екипът на CopyVibes е съставен предимно от филолози и журналисти, всички със сериозен опит в дигиталната сфера. Компанията стартира през лятото на 2018 година, но вече има сериозен набор от клиенти - както български, така и чуждестранни.

Отличието е първо за копирайтинг агенция CopyVibes, но не е първо бизнес представяне на компанията. Миналата година Станислава Симидчийска дебютира като лектор по време на Bulgarian Digital Week, също така взе участие и в панелни дискусии в Деня на жената предприемач и по време на Годишната конференция за онлайн маркетинг и търговия 2019.

Станислава и Константин Симидчийски са основатели на VIBES, част от мрежата на "Вайбс Диджитал" ЕООД.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар