Cool Kid$ излизат на музикалната сцена с парчето "Давай"

Момчетата от Cool Kid$ правят заявка пред българската публика с песента и видеото към нея „Давай“. Микс от електронно и ар-енд-би звучене, парчето е спайси с нежен, но провокативен текст.


Въпреки, че музикантите от Cool Kid$ са нови лица за широката публика, те вече са познати в бранша като автори на хитови български парчета на нашумели изпълнители, сред които Михаела Маринова и Невена Пейкова.

Те шеговито се наричат “бой банда от нов вид” заради нестандартния си състав. Cool Kid$ са: музикалният продуцент и елeктронен музикант Борислав Тонев, който учи музикално продуцентство в Лос Анжелис. Там работи с различни хип-хоп артисти от местната сцена и в музикално студио в Холивуд, но решава да се върне в България, за да продължи с кариерата си. Панчо Карамански (DJ Панчо), който губи зрението си като малък и се изправя пред много трудности, но като тинейджър решава твърдо да пребори съдбата си и да покаже на хората, че човек като него може да се реализира успешно. Мечтата му е това да се случи и на музикалната сцена и то наистина се случва. Панчо развива умения на DJ и електронен музикант, а по-късно постига успех и с историята си вдъхновява голям брой хора. Той създава програма за обучение за незрящи, които искат да се научат да записват, миксират и мастерират музика. DJ Панчо e сред избраните в класацията „40 до 40“(2017) на Дарик радио. Вокалът Преслав Бориславов – Пресли, който от малък - пее, танцува, свири на пиано и цигулка, изучава моден дизайн в Англия и към момента живее и работи там във финансовия сектор като пише песни и за други артисти.

“Давай” е по текст на Преслав Бориславов – Пресли, а музиката и аранжимента са на Борислав Тонев, Панчо Карамански и Пресли.

Видеoклипът към парчето „Давай “залага на добре разказана история с неочаквани обрати.  Провокация към зрителите са кадрите от живота на едно “лошо момиче”, в чиято роля влиза популярната млада актриса и модел Лина Роскин. Сюжетът проследява греховния й живот, подла изневяра и неочаквана развръзка. Режисьор на видеото е Николай Георгиев-Котич (N.K. Films).

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни