Най-голямата ММА звезда на планетата в настоящия момент Конър МакГрегър е най-новото звездно попълнение на касовия сериал на HBO "Игра на тронове". Новината бе потвърдена и от президента на UFC Дейна Уайт.

Вероятно обаче ролята на МакГрегър в сериала ще бъде малко по-различна от това, кеото сте очаквали. Според източници на Watchers of the Wall, ирландският боец ще играе ролята на член на екипажа на Юрон Грейджой. Самият кораб носи името "Тишината", а причина за това е навикът на Юрон Грейджой да реже езиците на целия си екипаж. Нещо, което означава, че Конър МакГрегър най-вероятно няма да има и реплики в шоуто.

Вярва се, че създателите на "Игра на тронове" Дейвид Беньоф и Дан Вайс са страстни фенове на UFC - най-голямата ММА организация на планетата, което и прави поканата към МакГрегър напълно логична. В последните години ирландецът се превърна във водещото лице на компанията, превръщайки се и в най-скъпоплатеният ММА боец в историята на спорта.

"Знаех от няколко месеца, че те искат да го вкарат в шоуто. Щастлив съм, че той прие поканата. Ще бъде страхотно", коментира президентът на UFC Дейна Уайт.

This is an iconic photograph. They will use this.

A photo posted by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on

Това не е и първи подобен ангажимент за МакГрегър. Той вече взе участие в последната игра от поредицата Call of Duty - Infinite Warfare, където между другото участва и Кит Харингтън, познат по-добре като Джон Сноу от "Игра на тронове". Ето, че сега двамата могат да се засекат отново на снимачната площадка.

Конър МакГрегър пренаписа историята на UFC по време на събитието UFC 205, когато той победи шампиона в лека категория Еди Алварес и спечели пояса в тази дивизия. По този начин ирландецът се превърна и в първият боец в историята на UFC, който е бил шампион в две различни категории по едно и също време.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар