Суперзвездата от UFC Конър МакГрегър и актьорът от "Игра на тронове" Кит Харингтън са големите звезди в новия трейлър на first person shooter-а на Activision Call of Duty: Infinite Warfare.

Call of Duty франчайзът никога досега не е имал проблем с привличането на световни звезди в своето семейство, като имена от калибъра на Кевин Спейси, Джеф Голдблум и Кевин МакКид вече са били част от любимия шутър на хиляди геймъри по цялото земно кълбо.

Call of Duty: Infinite Warfare продължава този тренд, като нещо повече - познатият ни като Джон Сноу от "Игра на тронове" Кит Харингтън е големият злодей в най-новия епизод на франчайза. Роля, която вероятно голяма част от феновете му ще намерят за нетипична, имайки предвид колко положителен и обичан е образът в телевизионната екранизация на сагата на Джордж Р.Р. Мартин.

Разказано накратко, историята на Call of Duty: Infinite Warfare не блести с кой знае каква сложност. С намаляващите ресурси на Земята, човечеството започва да изследва Космоса, за да търси своето оцеляване. Тук обаче на сцената излиза група от сепаратисти, носещи името Settlement Defense Front, оглавявани от персонажа на Кит Харингтън, носещ името Admiral Salen Kotch. Сепаратистите се вдигат на оръжие и застават срещу правителството, а от тук нататък военните конфликти и битки следват една след друга.

Роля в новия Call of Duty получи и една от най-големите ММА звезди на планетата в настоящия момент Конър МакГрегър, който продължава да трупа все повече и повече фенове с изявите си във веригата UFC. Тук МакГрегър изпълнява ролята на Captain Bradley Fillion, който също е на страната на лошите, представлявайки дясната ръка на Admiral Kotch. Персонажът на ирландския боец се появява за няколко секунди в трейлъра, а ние можем да го видим, удряйки Lt. Reyes в лицето.

Ако вече не сте го сторили, вижте трейлъра по-горе и добийте повече представа за начина, по който ще изглежда новия Call of Duty.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар