Поздравления за неустоимата R&B дива Ciara, която вече официално е г-жа Ръсел Уилсън! Певицата се омъжи за куотърбека на Сиатъл Сийхоукс в прекрасен замък в Англия, носейки рокля от кутюр колекцията на Roberto Cavalli. Скоро след сватбата, Ciara публикува снимка от събитието в своя Instagram, слагайки и кепшън "We are the Wilsons!"

We are The Wilsons!

A photo posted by Ciara (@ciara) on

Ciara и Ръсел Уилсън се сгодиха през месец март, споделяйки и сладки снимки на предложенията си в социалните мрежи. Но защо се ожениха в Англия, биха попитали някои от вас? Заради зашеметителните старинни замъци, естествено. Двамата влюбени се венчаха в замъка Пекфортън, построен през 19-и век и заобиколен от 4000 акра гора в района на Чешир. Само за ваша информация, замъкът разполага с 48 спални, което бе перфектна бройка за близо стоте гости на събитието. Не звучи зле, нали?

Най-красивото нещо от цялото събитие, освен цялостната визия на Ciara, разбира се, е нейната сватбена рокля от кутюр колекцията на Roberto Cavalli. Към нея R&B дивата бе добавила вълшебна шантилска дантела, а на нас особено ни хареса V-образното деколте на роклята и сладките връзки на деколтето. Надяваме се, че съвсем скоро Ciara ще ни зарадва и с още снимки от щастливото събитие, за да можем да им се насладим.

Състезателят по американски футбол Ръсел Уилсън бе облечен в смокинг на Giorgio Armani, какъвто носеше и малкият син на булката, макар и в доста по-умален вариант.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар