Цялата банда е на линия в тийзъра на новия "Трейнспотинг" (ВИДЕО)


Sony Pictures разпространиха нов видео тийзър на предстоящия "Т2: Трейнспотинг 2", който е дългоочаквано продължение на култовата британска лента на Дани Бойл от 1996 година, инспирирана от едноименния роман на Ървин Уелш.

Продължението на "Трейнспотинг" отново е режисирано от Дани Бойл, като на линия са и четиримата основни герои от оригиналния филм - Renton, Sick Boy, Spud и Begbie. В ролите се завръщат Юън МакГрегър, Джони Лий Милър, Юън Бремнър и Робърт Карлайл. И този път сценарист на филма е Джон Ходж, така че спокойно можем да заявим, че оригиналният състав на култовата лента е изцяло запазен. Поне в своята основа, което е и най-важното в случая.

Идеята за продължение на "Трейнспотинг" се зароди още през 2009 година, когато Дани Бойл публично сподели желанието си да заснеме такова. Както и можеше да се очаква, действието в "Т2" се базира до някаква степен на романа "Порно" от Ървин Уелш, който е продължение и на първата книга. Действието в "Т2" се развива двадесет години след събитията в първия филм, като любопитен факт е, че Бойл не е особен почитател на "Порно", който не намира за роман от класата на "Трейнспотинг", но въпреки това книгата ще положи някои от основите на сюжета на втория филм.

"Трейнспотинг" (1996) е филм, превърнал се в култ за цяло едно поколение
"Трейнспотинг" (1996) е филм, превърнал се в култ за цяло едно поколение

В едно от интервютата си Робърт Карлайл, един от четиримата водещи актьори в лентата, споделя, че "Т2" ще бъде "емоционален за много хора, които ще се замислят за себе си и ще си помислят - "по-дяволите, какво направих с живота си?". Снимките на филма започнаха на 10 март тази година в Единбург, Шотландия.

Новият тийзър на филма е озвучен от парчето "Lust for Life" на Iggy Pop, а съвременниците на оригиналната лента вероятно ще бъдат сполетени от приятни спомени, отделяйки минутка от времето си за него.

"Т2: Трейнспотинг" излиза на голям екран във Великобритания на 27 януари 2017 година, докато на територията на САЩ той ще бъде достъпен за зрителите седмица по-късно.


VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни