Време е да се върнем в епохата на 20-те години на миналия век, където ще ни пренесат от Amazon с тяхната нова jazz age телевизионна драма Z: The Beginning of Everything. Очаква ни и среща с Кристина Ричи, която ще влезе в ролята на Зелда Фицджералд - деструктивната, но вдъхновяваща муза на един от най-именитите писатели на всички времена - Франсис Скот Фицджералд.

Първият сезон на сериала ще стартира на 27 януари и ще бъде в рамките на десет епизода. В ролята на самия Франсис Скот Фицджералд ще видим Дейвид Хофлин. А сега е време да видим и първия официален трейлър на новата ТВ сага, която, признаваме, ни оставя особено заинтригувани.

Z: The Beginning of Everything  е създаден от Даун Престуич и Никол Йоркин. Сериалът ще проследи отношенията между Франсис Скот и Зелда Фицджералд още от първата им среща в Монгтомъри през далечната 1918 година, чак до върховете на литературните и социални кръгове в Ню Йорк и Париж. С много стил, много алкохол и не малко емоционални експлозии.

Очаква се шоуто да изкара Зелда Фицджералд от сянката на нейния именит съпруг, показвайки каква артистична, но и деструктивна сила е представлявала тя. Често за Франсис Скот Фицджералд са казвали, че "той е успял да се ожени за една от собствените си героини".

Иначе пилотният епизод на сагата бе излъчен още на 4 ноември 2015 година, но тогава шоуто така и не продължи. За да се стигне до своеобразното му съживяване.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар