Носителят на "Оскар" Крисчън Бейл е поредното голямо име от Холивуд, което се присъединява към кино вселената на Marvel. Актрисата Теса Томпсън потвърди, че Бейл ще влезе в ролята на злодея в предстоящия нов филм за Тор - "Тор: Любов и буря". Както е известно, Томпсън играе ролята на Валкирията във филмите на Marvel.

Давайки интервю пред Entertainment Tonight по време на премиерата на трети сезон на Западен свят, Томпсън практически разкри присъствието на Крисчън Бейл в "Тор: Любов и буря".

Тя заяви: "Крисчън Бейл ще играе нашия злодей, което е просто фантастично. Успях да прочета сценария, но не мога да ви кажа много. Между мен и Натали (Портман, бел.ред.) бяха изпратени множество вълнуващи съобщения. Определено ще се забавляваме. Тайка Уайтити пише сценария и ще бъде режисьор, като ще има много познати лица. Но и някои нови хора се присъединяват".

Разбира се, остава големият въпрос - кой ще бъде персонажът от комиксите на Marvel, който Крисчън Бейл ще пресъздаде на кино екран? Както винаги, онлайн пространството бе засипано от предположения от страна на феновете. Някои смятат, че той би бил брилянтен в ролята на Дарио Агер, който е нещо като отговорът на Marvel на Лекс Лутър от вселената на DC.

За Крисчън Бейл ролите в продукции за супергерои не са нещо ново. Всички помним американския актьор като Батман в трилогията на Кристофър Нолан. Сега обаче той напуска вселената на DC, за да се присъедини към основния конкурент Marvel. Бейл е носител на "Оскар" в категорията най-добра поддържаща мъжка роля за играта си в продукцията "Боецът" от 2010 година. За последно имахме възможността да го гледаме в лентата "Форд срещу Ферари" от 2019 година.

"Тор: Любов и буря" ще дебютира на голям екран на 5 ноември 2021 година. Един от любопитните детайли около филма е, че Натали Портман ще претърпи сериозно развитие от своите роли във филмите до този момент, превръщайки се в дамската версия на Тор.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар