Крис Хемсуърт или вторият брат


Звездата на декемврийския брой на Vanity Fair е един от братята Хемсуърт или вторият в "поредицата" Крис. Въпреки че най-малкият Лиъм попада далеч по-често под светлините на прожекторите, днес ще обърнем внимание на неговия батко, който далеч не е за подценяване.

Роден е през 1983 година в Мелбърн, Австралия. Израства в семейство на учителка по английски език и социален съветник - да се чуди човек откъде и трите деца по-късно са се вдъхновили да се посветят на актьорската професия.

Всъщност Крис не открива съвсем рано призванието си. Първоначално работи като сервитьор, барман, продавач в магазин за сърфове, докато не се отправя към Сидни, където учи в Колеж по актьорско майсторство.

Пътят му в света на киното започва със сериала Home and Away. Първоначално ролята му бива отказана, но по-късно продуцентите сами се свързват с него и го канят да се присъедини към продукцията.

Когато се мести в Щатите, тогава идват и успехите. През 2009 година участва в "Стар Трек" и "перфектно бягство", но истински път си проправя с ролята на Тор в едноименната лента. Любопитно е, че за да се подготви за ролята, той качва 10 килограма и прекарва десетки часове във фитнеса. Амбицията му за това идва от прочетени онлайн коментари, че е физически твърде слаб за образа на Бога на гръмотевиците.

В началото на годината гледахме синеокия чаровник в главната роля във филма "Хакер", а тази ще завършим с предстоящата лента " В сърцето на морето". Филмът е вдъхновен от едноименния бестселър на Натаниел Филбрик и в него се преплита още една легендарна история: тази за Моби Дик.

Какво да ви кажем за личния живот на Крис Хемсуърт? Той е женен за актрисата Хелза Патаки и двамата имат три деца - родената през 2012 Индия Роуз и близнаците Тристан и Саша, които се появяват на бял свят миналата година.

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни