Крис Хемсуърт влиза в кожата на Хълк Хоган

Австралийският актьор Крис Хемсуърт ще се превъплъти в образа на известния кечист Хълк Хоган. От The Hollywood Reporter споделят, че филмът ще е биографичен и ще бъде режисиран от Тод Филипс, а сценарият ще е дело на Скот Силвър. Същите лица, които стоят и зад "Жокера" от 2019 година.

В интервю за Total Film Крис Хемсуърт казва, че докато очаква новият филм да бъде много забавен, за него ще е необходима и мащабна трансформация. Актьорът споделя, че ще се наложи да качи такава мускулна маса, каквато не е качвал досега, дори и повече отколкото за ролята му като Тор във филмите на Marvel.

Биографичният филм няма да проследява целия живот на Хълк Хоган. Вместо това фокусът му ще падне върху възхода на кечиста и зараждането на "Хълкманията".

За момента продукцията все още няма заглавие. Самият Хълк Хоган ще се изяви като консултант и изпълнителен продуцент.

Цветелина Тодорова

Студент по журналистика. Любител на животните, слънчевото време и хубавите мигове. Заклет фен на фантастиката. Обичам четенето, а понякога се случва и да пиша. Интересът ми към футбола често води до споделяне на (не)компетентното ми женско мнение.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни