Завръща ли се Крис Евънс като Капитан Америка?


Завръща ли се Крис Евънс в ролята на Капитан Америка в разширената вселена на Marvel? Отговор на този въпрос даде самият Кевин Файги - президент на Marvel Studios.

И да, отговорът определено е "не".

По-рано през тази година в пресата се появи информация, че Евънс може отново да се завърне като Стийв Роджърс в нов проект на Marvel, независимо от случилото се в блокбъстъра "Отмъстителите: Краят". Както добре знаем, тогава Стийв предаде легендарния си щит на Сокола, появявайки се на пределна възраст след пътуването си във времето.

Кевин Файги говори по този въпрос пред Entertainment Weekly, като той заяви: "Рядко вече отговарям на тези неща, защото те истински ме изненадват, но относно този слух смятам, че самият Крис Евънс бързо го опроверга".

Тук Файги има предвид съобщението на Крис Евънс в Twitter, където той призна, че и за самия него това са истински новини в случая.

Самият Евънс призна преди време, че времето му във вселената на Marvel определено е приключило с "Отмъстителите: Краят".

Колкото до Сам Уилсън - Сокола, в ролята на когото е Антъни Маки, него ще можем да гледаме в следващия сериал на Marvel - "Сокола и Зимния войник", който продължава по пътя, постлан ни от вече приключилия WandaVision. Премирата на сериала е утре - 19 март, като продукцията ще бъде част от каталога на стрийминг платформата Disney+. За съжаление, тази услуга все още не е достъпна на територията на България.

Самият Антъни Маки призна, че също е в пълно неведение относно евентуално завръщане на Крис Евънс в семейството на Marvel.

Крис Евънс като Капитан Америка

"Всъщност бях на риболов, когато тази новина се появи. Когато влязох вътре, за да взема малко скариди, пичът на пристанището ми подвикна "Хей, човече, видя ли това нещо?" Ходя при него за стръв от 20 години насам и изведнъж се оказа, че той е фен. Преди нямаше идея кой съм, а сега е фен".

Антъни Маки добави: "Marvel наистина пазят тайните си, тъй че нямам идея. Пичът на пристанището, който ми продава скариди, явно знае повече за Marvel от самия мен".

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни