Четири български бранда представиха творчеството си на тазгодишното издание на Fashion Night 2016 - Luxury Edition, състояло се в столичния клуб Planet Night and Day Studio.

Талантливите дизайнери от Boutique Room 11, Siluet M, Lucy fashion и M2V Boutique ни зарадваха с нюанси от прекрасните си колекции, а организатор на модното шоу бе Event Academy Bulgaria.

Прелестната цигуларка Радина Радева плени гостите на събитието, минути преди неговото начало, а вокалите на Ирина Вълкова съпътстваха наздравиците с вино Verano Azur, което имахме възможността да опитаме.

TON_8509

Както и очаквахме, родните брандове ни впечатлиха с чудесни колекции от сферата на мъжката и женска мода, като силен акцент бе заложен върху изчистените силуети, фините детайли и естествените материи. А това, което посетителите на Planet Night and Day Studio видяха върху телата на красивите момчета и момичета, предизвика аплодисменти и възгласи на одобрение.

TON_8157

Специален гост на събитието бе и добре познатата ни Жени Калканджиева, която красеше обстановката с неподправената си красота. За настроението на гостите пък се грижеше DJ MG, който ни запозна с последните хитови парчета от света на хаус музиката.

Жени Калканджиева бе специален гост на събитието Fashion Night 2016 - Luxury Edition
Жени Калканджиева бе специален гост на събитието Fashion Night 2016 - Luxury Edition

Както и се очакваше, Planet Night and Day Studio бе изпълнен с любители на модата, които отдадоха заслужено уважение към българските дизайнери, които представиха малка част от колекциите си. В клуба властваше хубавата атмосфера и положителните емоции, а хората искрено се забавляваха, за което спомогна и добрата организация на събитието.

Fashion Night 072

Особено внимание предизвика появата на мъжките модели на подиума, което бе съпътствано от всеобхватно изваждане на мобилни устройства и заснемане на снимки и видео от страна на дамите в заведението.

Прекрасната Радина Радева ни плени с изпълнението си на цигулка
Прекрасната Радина Радева ни плени с изпълнението си на цигулка

Събитието Fashion Night 2016 - Luxury Edition доказа, че българските дизайнери и брандове трябва да получават нужното внимание, защото талантливите ни творци имат какво да покажат. Стига да им се даде подобна възможност. А кога ще можем да се насладим на следващия ивент от подобен тип, това очакваме да научим от Event Academy Bulgaria.

TON_8460

TON_8487

TON_8502

TON_8338

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар