Челси Веймар или новото изкушение на Леонардо ди Каприо


Носителят на Оскар Леонардо ди Каприо е добре известен със слабостта си към моделите, като единствено той е наясно, колко точно са преминали през леглото му за всичките тези години.

А ако се вярва на слуховете, към (предполагаемо) дългия списък можем да прибавим и още една хубавица, а именно - изкусителната холандка Челси Веймар.


Ди Каприо бе забелязан в компанията на модела на Victoria's Secret Pink (линията на бранда, насочена към тийнейджърите, б.р.) в ресторант в Малибу в края на месец март, а в Instagram акаунта на Веймар по-бдителните разкриха интериора на една от къщите на актьора.

1

От антуража на Лео побързаха да отрекат спекулациите в медийното пространство, разкривайки, че на този етап Ди Каприо не поддържа романтични отношения с никого, а е коцентриран върху усилията си, свързани с опазването на околната среда. Наскоро Ди Каприо пътува до Индонезия, където отново участва в подобна инициатива.

2

Ние все пак предполагаме, че на Лео му остава достатъчно време и за забавление, особено ако в случая забавлението изглежда като Челси Веймар.

4

По-рано през тази година Ди Каприо се раздели с друга красавица - Кели Рорбах, която е един от моделите на бански костюми на Sports Illustrated. Актьорът бе моментално свързан и с друг модел - Рокси Хорнър, но изглежда, че дори и там да е имало нещо, то вече е приключило.

3

Самата Челси Веймар бе на корицата на модното и дизайн списание Design Scene, като красавицата често споделя гледки от своя лъскав лайфстайл в социалните мрежи. На този етап не знаем на колко години точно е хубавицата от Холандия, но се предполага, че тя е на възраст между 19 и 20 години.

5

Комикът Джими Кимел бе изчислил, че през живота си Леонардо ди Каприо е преспал с повече от 9000 модела, което би означавало, че актьорът е делял леглото си с жена във всяка една вечер от 1991 година насам. Което, естествено, едва ли е вярно, но все пак да не забравяме, че подобни "изчисления" едва ли трябва да се взимат насериозно, особено идвайки от някого като Джими Кимел.

6

Склонни сме обаче да вярваме, че "бройката" на Лео действително е височка, имайки предвид, че той никога не се е славел като особено голям почитател на моногамията.

7

Дали Ди Каприо наистина има връзка с Челси Веймар или не - едва ли е толкова важно. Факт е обаче, че холандката е прелестна, като предполагаме, че за в бъдеще все по-често ще чуваме за нея.

8

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни