Tim Westbrook е бранд стилни часовници с отличителна история, който вече има български вносител и набира популярност у нас. Шумът около марката не е случаен, но това не е разказ за поредната абсурдна модна тенденция, която до края на годината ще е отживелица. Причините са простички: ще се влюбите в изработката от пръв поглед, а философията, зад която стои марката, привлича предани последователи за цял живот. Сега ще ви помогнем да си сверите часовниците като се запознаете с идеите, вложени в продуктите.

Тim Wrestbrook е синоним на класа, а ценностите, които проповядва техният създател, са религия за хората с истински вкус. Идеята за бранда се заражда с мисъл за джентълмените в обществото, които следват усещането си за стил и подбират облеклото си с внимание към детайла.

Марката си поставя за цел да съхрани традициите от времената, в които добрите обноски са били критерий за успех, а думите са определяли стойността на човека. Днес модните тенденции се менят по-бързо от атмосферните условия и изпитваме глад за константна величина в стила, която устоява на промените. Часовниците Tim Westbrook имат класически, но модерен външен вид, затова могат да се класифицират като непреходни във времето и винаги актуални.

Tim Westbrook
Tim Westbrook

Изящност и семпъл дизайн ги правят подходящ аксесоар за всяко време от денонощието и за всеки повод. Часовникът ще стои подобаващо в допълнение към дънки и тениска, но също така към панталон и сако, а защо неи към ленен панталон, хавайска риза и питие в ръката... Ще изпъкнете сред тълпата, но не с крещяща помпозност, а с премерена елегантност и прецизно подбран аксесоар, поставен на правилното място – вашата китка.

За всеки с усет към красивото има часовник Tim Wrestbrook, включително за нежните половинки на господата. Изчистеният дизайн, за който спомехаме по-горе, означава, че всички продукти са унисекс. Дамите не трябва да се чувстват пренебрегнати, защото могат веднага да се сдобият с идентичен модел на мъжкия.

Безупречното качество на изработка предлага достатъчна издръжливост на материалите, за да носите своя часовник, докато не решите да разнообразите с друг модел на марката.  За хората, които разбират от здравина – използвани са японски кварцови механизми и каишки от здрав плат или естествена кожа.

Изгодната цена ги прави конкурент на много популярни марки часовници със същото качество. Всичко прочетено досега придобива по-голяма стойност, защото продуктите са напълно достъпни за средностатистическия човек. Не се налага да правите избор между цена и качество, защото продуктите на Tim Wrestbrook съчетават и двете.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар