Ако искате да напуснете дома си с вашия лаптоп, вероятно ще искате чанта за лаптоп. Разбира се, вероятно вече знаете това. Но може да не знаете коя чанта за лаптоп трябва да купите. Изглежда, че има милион (приблизително) опции там. За съжаление, не можем да ви кажем коя е най-добрата от всички чанти за лаптоп. Иска ни се да можем, защото нека бъдем реални, би било много по-лесно просто да напишем името на една чанта, отколкото цяло ръководство за куп от тях. За съжаление, няма такова нещо като „най-добрата“ чанта за лаптоп, защото всеки има различни нужди и предпочитания.

Какво (не) знаем за чантата за лаптоп?

Можете да пъхнете лаптоп във всичко, което имате под ръка, и да го наречете чанта за лаптоп. Няма да ви спираме. Въпреки това, ние определяме чантата за лаптоп като чанта, която е специално проектирана за това. Казано по друг начин: чантата за лаптоп е първо чанта за лаптоп и на второ място чанта за фотоапарат, пътуване, туризъм, грим, куче и т.н.

Обратно, можете да имате чанта, която случайно може да побере лаптоп. Вземете раници за пътуване – те са предназначени за пътуване, но много от тях имат и калъф за лаптоп. Виждате ли разликата?

Какво трябва да имате предвид, преди да купите чанта за лаптоп

Най-добрият начин  е да обмислите няколко ключови съображения. Ако можете да обмислите тези точки и ясно да разберете нуждите си, ще сте на път да намерите перфектната чанта за лаптоп за вас.

Повод за употреба

Ако пътувате с метрото до работа, училище или където и да е другаде, където искате да носите чантата си за лаптоп, предизвикателство може да бъде ограниченото място за краката и пространството. Тогава ще искате модел, който е достатъчно компактен.
Ако карате колело до работа или училище, ще искате нещо със солидна устойчивост на атмосферни влияния.

Вашето работно пространство

Може да работите в традиционен офис, coworking пространство, кафене. Например, ако редовно работите в кафене, е хубаво да имате чанта за лаптоп, която стои сама. По този начин няма да се плъзга по краката на масата към пода и да пречи на пътя на всички.

Допълнителни дейности

Чантата за лаптоп може да направи повече от това да побере лаптоп, така че помислете за всички вторични дейности, за които бихте искали да я използвате. Те могат да включват:

  • Носене на оборудване за камера
  • Отиване на фитнес преди или след работа
  • Краткосрочно пътуване
  • Ходете на еднодневни походи

На какво задължително да обърнем внимание

Размер на чантата

Може да искате чанта за лаптоп, която може да побере вашата кутия за обяд, преобличане и енциклопедия, както и вашия лаптоп.
Или търсите такава, която да побере лаптоп, писалка и нищо друго. По-малките чанти за лаптоп обикновено се мъкнат по-лесно и могат да работят като леки дневни раници, когато искате да носите малко повече, отколкото позволяват джобовете ви.

Стил

Вероятно не е нужно да ви казваме, че естетиката е ключов фактор, когато става въпрос за избор на чанта за лаптоп. Вероятно ще го използвате често - може би дори ежедневно - така че трябва да ви хареса как изглежда. Най-често срещаните стилове, които вероятно ще срещнете са:

  • Хай-тек
  • Винтидж
  • Business Casual (версията на чантата с копчета и каки)
  • Спортен
  • Класически (леко повдигната версия на вашата чанта за начално училище)
  • Fashion/Slick

Материали, издръжливост и изработка

Предлагаме да инвестирате в чанта, която е изработена от висококачествени материали с отлична изработка.

Ако ви е време за избор на чанта за лаптоп, ССС ще ви предложи най-добрите решения. Висококачествени модели в сайта или физическите магазини на бранда - изборът е наистина впечатляващ! Направете попкупката си бързо и удобно,

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар