GOOD VIBES

Чанти през рамо за модерната жена - кой цвят да изберем?

Pinterest LinkedIn Tumblr


Можем да купуваме дрехи сравнително често, но когато става въпрос за чанти, пазаруването става една идея по-сложно и ако трябва да сме честни - малко по-неприятно предвид цената на моделите, които харесваме. Затова, ако не сме фантични колекционери, добре е да се ориентираме кои цветове биха били подходящи за гардероба ни. Чантите през рамо са удобни, модерни и шик, те пасват на всички стилове и възрасти. Затова никак не е изненадващо, че присъства във всеки гардероб. А какъв цвят е вашата?

Какво символизират различните цветове

Черната чанта

Черното е универсален цвят. Независимо дали се влияете от мнението на околните или разчитате на собствения си вкус, със сигурност разполагате едно или две предложения. То пасва на всичко - и на други базови цветове като бяло, кафяво или синьо, и на шарени принтове. Една пъстра рокля и черна кожена чанта през рамо са комбинация, която е излишно да се коментира. А ако добавим и обувки в същия цвят, се получава тоалет, който ще бъде в "свои води" на всяка публична изява. Излъчването на елегантност  ще бъде вашата отличителна черта, независимо дали говорим за официална вечеря или просто среща с приятели в кафенето.

Пастелни цветове

Даже и да обичате неоновите нюанси или на блестящите материи, излъчването на пастелните дамски чанти през рамо ще е интересен контраст. Тези по-обрани цветове са изключително допълнение, както и за модели от ежедневието, така и като част от офисното облекло.  Можете да направите интересна комбинация между пастелен и ярък и наситен цвят. И, разбира се да носите своята чанта в прасковено розово с черна или тъмно сива рокля. Кои въщност са прасковените цветове? Тук говорим за лавандула и корал, за розово или зелен лайм. Дамска чанта през рамо в подобен успокояващ цвят може да бъдат в различен стил - от клъч до бохо. Те все пак мога тда бъдат и елегантни, стига да са с правилния размер или дизайн

Зелените чанти

Когато избираме модели в зелено, добре е да знаем, че по-компактните размери зелени чанти се възприемат повече, защото представляват стилен и изчистен аксесоар. Имайте предвид обаче, че те са доста "по-капризни" стане ли дума за съвместимост с други цветове.

дамски чанти

Червеното

Има ли смисъл да говорим изобщо? Червената чанта е толкова класически аксесоар, колкото малката черна рокля, например. Затова не се колебайте в избора на този цвят, изключено е да сбъркате. Кожена, от плат или велур, тя ще излъчва огън и страст.

...разбира се, бялата чанта

Колкото о да подценяваме този цвят, бялото е основата, на която можем да изграждаме своя стил и вкус. Можем да комбинираме с всичко - черно или друг базов цвят, патерни и текстури в повече от няколко нюанса. Дори има ряско успешни варианти на бяло с каки или бледо сиво. Бялата чанта изглежда стилно във всеки размер, материя и сезон. Черно и бяло, червено и бяло, синьо и бяло... Можем да продължаваме с комбинациите и винаги ще сме в тренда.

Кога е време за нова дамска чанта през рамо?

Много интересен въпрос, въпреки очевидния отговор. А е очевиден, защото можете винаги да потърсите своята нова чанта в ССС. Ако все още не познавате този бранд, значи е време да поправим това. Продуктите, които са налични в сайта или в някой от физическите магазини да предложения на световни брандове - качество, дизайн и стил. За подарък или за себе си, в ССС ви очакват перфектните решения за всеки повод.

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар