Вече сме ви разказвали за явлението Лили-Роуз Деп. Тя е едва на 16 години, но световната слава я застига още в деня на раждането ѝ. Защото е дъщеря на магнетичния Джони Деп и неговата бивша половинка Ванеса Паради.

В света на модата обаче я въвежда Карл Лагерфелд. Неотдавна Лили-Роуз стана лице на колекцията очила Pearl на Chanel, а скоро след това я видяхме в котюрното шоу на бранда за сезон есен-зима, в което си партнираше, играейки рулетка, с Кристен Стюарт и Джулиан Мур.

The Rose of all Roses. Introducing @lilyrose_depp as the new face of N°5 L'EAU, the new N°5. #newchanel5

A photo posted by CHANEL (@chanelofficial) on

Пред още едно модно предизвикателство е изправена младата наследница с разпознаваема фамилия. Залогът отново е с марка Chanel и по-конкретно: най-новият аромат, носещ името N°5 L'Eau. В негово рекламно лице ще се превъплъти чаровната лолитка, но кога кампанията ще види бял свят, все още не е ясно. Известно е обаче, че парфмът ще бъде пуснат в продажба през септември.

Лили-Роуз Деп съвсем не е отдадена единствено на модната си кариера. Тя устремено върви по актьорския път на известния си баща и само през тази година ще видим три филма с нейно участие. А ето и трейлър на един от тях.

 

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар