Звездата от "Междузвездни войни" Кари Фишър, изиграла ролята на Принцеса Лея в епичната филмова сага на Джордж Лукас, е в стабилно състояние.

Американката претърпя инфаркт преди два дни, докато пътуваше с полет от Лондон до Лос Анджелис. Актрисата постъпи в интензивното отделение на една от болниците в Града на ангелите, където лекарите успяха да стабилизират състоянието й.

Добрите новини бяха потвърдени от майката на Фишър - Деби Рейнолдс, която също е популярна актриса. Рейнолдс прибегна до социалните мрежи, за да успокои феновете на Кари Фишър, пишейки следното:

"Кари е в стабилно състояние. Ако има промяна, ще я споделим с вас. За всички нейни фенове и приятели. Благодаря ви за вашите молитви и добри пожелания."

Както вече ви информирахме, Кари Фишър пътува много в последните седмици, представяйки своята нова книга The Princess Diarist.

Актрисата получи сърдечен удар само 15 минути преди нейният самолет да кацне в Лос Анджелис, а лекар, който също е бил на борда, е спасил живота й с оказване на първа помощ.

Съобщава се, че в последствие парамедиците са прекарали още 15 минути в оказване на първа помощ, преди пулсът на Фишър да бъде възобновен.

The Princess Diarist - последната книга на Кари Фишър

Кари Фишър е актрисата, която Джордж Лукас избра за една от най-ключовите роли в своите "Междузвездни войни" - на принцеса Лея Органа. През миналата година тя взе участие и в седмия филм от легендарната поредица - "Силата се пробужда", режисиран от Джей Джей Ейбрамс.

Освен в "Междузвездни войни", Фишър е участвала още в ленти като The Blues Brothers и When Harry Met Sally.

60-годишната американка се изявява активно и като писател. Тя има зад гърба си четири романа и три мемоарни книги.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар