Ще гледаме Кари Фишър и в следващия "Междузвездни войни"


Въпреки кончината си, в следствие на неочакван сърдечен удар, Кари Фишър ще вземе участие в предстоящия Епизод VIII на "Междузвездни войни".

60-годишната актриса почина вчера, след като преди няколко дни получи инфаркт по време на самолетен полет от Лондон до Лос Анджелис. Въпреки че в даден момент нейното състояние бе стабилизирано, сърцето на Фишър не издържа и тя издъхна в болницата в Ел Ей.


TMZ потвърждава, че снимките по Епизод VIII на "Междузвездни войни" са приключили още през месец юли, а в момента работата по него е на етап пост-продукция. В лентата Фишър отново ще влезе в ролята на легендарната си героиня Принцеса Лея Органа, с която тя доби световна известност още през 70-те години на миналия век.

През миналата година Кари Фишър се завърна на голям екран, взимайки участие и в Епизод VII на сагата, носещ името "Силата се пробужда".

Variety допълва, че по план Кари Фишър е трябвало да вземе участие и в Епизод IX на сагата, чиито снимки ще стартират през 2018 година.

Епизод VIII на "Междузвездни войни" ще дебютира на кино екран на 15 декември 2017 година. Филмът ще бъде режисиран от Райън Джонсън, който е и негов сценарист. Възможно е да познавате работата му от лентите Brick (2005), The Brothers Bloom (2008) и Looper (2012). Той ще бъде сценарист и на Епизод IX, който ще бъде режисиран от Колин Тревъроу.

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни