Кари Фишър, изиграла Принцеса Лея в кино класиката "Междузвездни войни", е получила масивен инфаркт, съобщават западните медии.

Инцидентът се е случил, докато Фишър е била на борда на самолет, пътуващ от Лондон до Лос Анджелис. На борда на самолета е имало медицинско лице, което е оказало първа помощ на 60-годишната актриса. Съобщава се, че самолетът е кацнал в Лос Анджелис, а Кари Фишър светкавично e била закарана в болница.

Актрисата пътува често в последно време, представяйки своята книга The Princess Diarist.

Според първоначални информации, състоянието на Кари Фишър е критично, като има сериозен риск за живота й.

Кари Фишър е едно от водещите имена във вселената на "Междузвездни войни". Тя изигра Принцеса Лея в оригиналната трилогия на Джордж Лукас, а през миналата година се завърна на голям екран и за Епизод VII: "Силата се пробужда".

Освен че е световноизвестна актриса, Кари Фишър е автор на четири романа и три мемоарни книги. Кариерата й в киното включва роли в заглавия като Shampoo, The Blues Brothers, Hannah and Her Sisters, The 'Burbs и When Harry Met Sally.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар